Instruirea formatorilor din cadrul Centrului de Instruire a Avocaților al UAM

Instruirea formatorilor din cadrul Centrului de Instruire a Avocaților al UAM

În perioada 19-23 iunie 2023, Centrul de Instruire a Avocaților al Uniunii Avocaților din Republica Moldova, cu susținerea proiectului ETAAJS  ”Sporirea transparenței, responsabilității și accesului la justiție”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Agenția Centrală pentru Managementul Proiectelor și Expertise France, au organizat instruirea formatorilor din cadrul Centrului de Instruire a Avocaților, condusă de expertul internațional Mark Segal.

În prima parte a instruirii, formatorii CIA au învățat să:

  • Utilizeze rezultatelor învățării într-un mod eficient pentru a îmbunătăți instruirea;
  • Să realizeze prezentări excelente și să lucreze în mod interactiv cu publicul;
  • Să folosească și să interpreteze limbajul corpului.

În a doua parte, fiecare formator CIA a avut oportunitatea să realizeze o prezentare, aplicând cunoștințele dobândite și să primească un feedback constructiv din partea expertului internațional Mark Segal și din partea celorlalți participanți.

În cadrul acestei instruiri, formatorii CIA au obținut cunoștințe și abilități valoroase, care, aplicate, vor contribui la eficientizarea activităților de instruire continuă a avocaților și, respectiv, la dezvoltarea profesiei de avocat în Republica Moldova.

Mulțumim partenerilor din cadrul proiectului ETAAJS pentru implicarea și sprijinul acordat în organizarea acestui curs, dar și pentru contribuția valoroasă adusă pentru dezvoltarea profesiei de avocat în Republica Moldova!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.