Invitație de participare la atelier de lucru

Invitație de participare la atelier de lucru

Stimați avocați,

ABA ROLI, în implementarea Programului pentru Susținerea Reformei Justiției Penale și Combaterea Corupției în Republica Moldova, finanțat de Biroul pentru Combaterea Traficului de Droguri și Aplicarea Legii, în parteneriat cu Uniunea Avocaților și Institutul Național al Justiției, organizează o serie de ateliere de lucru pentru avocați, judecători și procurori cu tema „Profesiile juridice în transformare: etică, reputație și colaborarea interprofesională.

Discuțiile vor fi moderate de către dna Ioana CHIRONEȚ, membră a Consiliului Superior al Magistraturii, dna Aliona NESTEROV, membră a Consiliului Superior al Procurorilor, dl Dorin POPESCU, Președintele Uniunii Avocaților, dna Nătălița GAVRILENCO, lector universitar în cadrul Universității de Stat din Moldova.

Atelierele de lucru cu tema „Profesiile juridice în transformare: etică, reputație și colaborarea interprofesională” vor fi organizate în următoarele zile:

– 21 februarie 2024

– 28 februarie 2024

– 6 martie 2024

Uniunea Avocaților va delega câțiva avocați pentru fiecare atelier de lucru. În acest sens, rugăm persoanele interesate să își anunțe intenția de participare, cu indicarea datei atelierului de lucru la care intenționează să participe la adresa de e-mail uniunea.avocatilor.rm@gmail.com. Întrucât locurile sunt limitate, se va aplica regula „primul venit, primul servit”.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.