Invitație la atelier de lucru

Invitație la atelier de lucru

Stimați avocați,

Vă informăm despre lansarea invitației de a participa la Atelierul de lucru pe tema „Măsuri eficiente de contracarare a infracțiunilor silvice. Provocări și oportunități în combaterea tăierilor ilicite și a traficului de lemn”, organizat de Oficiul de Programe Internaționale al U.S. Forest Service (Serviciului American pentru Păduri).

Evenimentul va avea loc pe data de 2 martie 2023, începând cu ora 13:00, în sala de conferințe a hotelului Courtyard by Marriott Chișinău (Str.Arborilor 1/A) și va fi moderat de 4 experți din SUA: 2 reprezentanți ai U.S. Forest Service (prezență fizică) și 2 reprezentanți ai Departamentului de Justiție din SUA / Secția Crime Ecologice.

În cadrul atelierului de lucru vor fi abordate subiecte precum cooperarea interinstituțională, tehnici și metode de investigare a infracțiunilor de mediu, în mod special a celor privind exploatarea forestieră ilegală și a celor privind traficul de lemn.

Uniunea Avocaților urmează să delege 5 avocați pentru participare la eveniment. 

Respectiv solicităm respectuos avocații interesați să ne comunicați disponibilitatea de participare la atelierul de lucru până la data de 23 februarie, ora 11:00.

Atașat găsiți invitația și proiectul agendei.

De asemenea, anexat găsiți o scurtă prezentare a experților. 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.