Invitație

Invitație

Stimate colege și stimați colegi avocați,

Consiliul Europei a expediat în adresa Uniunii Avocaților invitație la un atelier de lucru cu privire la aplicarea măsurilor preventive neprivative de libertate pentru actorii din domeniul justiției penale din Republica Moldova.

Scopul atelierului este de a discuta problemele și provocările aferente procesului de aplicare a măsurilor preventive neprivative de libertate cu actorii relevanți din domeniul justiției penale.

Decizia recentă a Comitetului de Miniștri în cauza Grupului Sarban c. Republicii Moldova demonstrează necesitatea și încurajează cu fermitate autoritățile să reflecteze asupra impedimentelor care împiedică aplicarea alternativelor neprivative de libertate la arestarea preventivă și să întreprindă toate măsurile necesare pentru a se asigura că procurorii și instanțele de judecată iau în considerare aplicarea acestora în mod corespunzător.

Acest atelier de lucru se va desfășura online, prin intermediul platformei ZOOM, la 19.01.2022, de la 10:00 până la 16:30.

În acest sens, solicităm respectuos să ne informați la adresa de e-mail: uniunea.avocatilor.rm@gmail.compână la 13.01.2022 referitor la disponibilitatea de participare la acest eveniment.

Cu respect,

Dorin POPESCU

Președintele Uniunii Avocaților

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.