Mesaj de felicitare

Mesaj de felicitare

La 21 octombrie 2022 au avut loc alegeri în cadrul Baroului Bălți și Baroului Cahul prin care avocații din cadrul acestor Barouri au ales noii decani și prodecani.

Astfel, Baroul avocaților din circumscripția Curții de Apel Bălți are un nou decan, doamna avocat Diana SANDULEAC, și un nou prodecan, domnul Igor CIURU. În cadrul Baroului avocaților din circumscripția Curții de Apel Cahul au fost realeși în funcție decanul Ion STOIAN și prodecanul Mariana TURCULEȚ.

În numele Uniunii Avocaților din Republica Moldova și în numele meu personal îi felicit pe avocații Diana SANDULEAC, Ion STOIAN, Igor CIURU și Mariana TURCULEȚ cu prilejul alegerii în funcțiile de conducere a Baroului avocaților din care fac parte.

Energia creatoare, entuziasmul inepuizabil, profesionalismul deosebit v-au adus la înalta autoritate și stima colegilor. Suntem siguri că abilitățile, sârguința, competența, responsabilitatea Vă vor ajuta la realizarea scopurilor propuse în funcțiile de DECANI și PRODECANI.

Vă urăm sănătate, succese depline în activitatea Dumneavoastră importantă, putere și înțelepciune la îndeplinirea atribuțiilor responsabile.

Cu respect,

Dorin POPESCU

Președintele Uniunii Avocaților

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.