Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Avocaturii

Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Avocaturii

Stimați Avocați, Avocate, Avocați stagiari și Avocate stagiare,

Astăzi, 09 septembrie 2023, sărbătorim Ziua Avocaturii în Republica Moldova. Celebrăm profesia noastră nobilă și contribuția incontestabilă pe care noi, avocații, o aducem societății și edificării Statului de Drept.

Cu această ocazie, în numele Uniunii Avocaților din Republica Moldova, în numele Consiliului Ununii Avocaților din Republica Moldova, Vă adresăm cele mai călduroase felicitări și recunoștință pentru contribuția excepțională pe care o aduceți justiției și societății în Republica Moldova.

Profesia de avocat este un pilon al justiției și a sistemului de drept în orice societate. Un stat democratic, un Stat de Drept este de neimaginat fără profesia de avocat.

Avocații sunt cei care muncesc neobosit și devotat pentru a apăra drepturile și libertățile fiecărui cetățean. Avocații sunt cei care se asigură că fiecare voce este auzită și fiecare este tratat cu echitate și respect. Avocații sunt cei care se angajează, cu integritate și curaj, să servească dreptății și să protejeze principiile și valorile fundamentale ale unei societăți moderne.

Vă mulțumim pentru pasiunea, dedicarea și devotamentul Dumneavoastră! Vă mulțumim pentru că lucrați neobosit pentru a contribui la consolidarea unei societatăți corecte și echitabile!

Vă dorim mult succes, multă energie, doar gânduri bune, putere și realizări profesionale remarcabile! Să continuați să munciți cu pasiune, să luptați pentru echitate și să rămâneți gardieni ai drepturilor și libertăților omului!

Să ne bucurăm de această zi cu mândrie și recunoștință!

La mulți ani, stimați Colegi!

Cu înaltă considerație și respect,

Președintele Uniunii Avocaților din Republica Moldova

avocat, dr., Dorin POPESCU

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.