Prelungirea concursului pentru selectarea formatorilor în cadrul Centrului de Instruire a Avocaților

Prelungirea concursului pentru selectarea formatorilor în cadrul Centrului de Instruire a Avocaților

Centrul de Instruire a Avocaților al Uniunii Avocaților din Republica Moldova anunță prelungirea concursului privind selectarea formatorilor pentru următoarele domenii: 

  1. Administrarea profesiei de avocat (agenda poate fi accesată AICI);
    1.1. Contabilitatea și fiscalitatea cabinetului de avocat – în conformitate cu  proiectul de curriculum standard al Centrului, pe care trebuie să îl adaptați conform tematicii;
  2. Novații (drept penal și procesual civil) – în conformitate cu  proiectul de curriculum standard al Centrului, pe care trebuie să îl adaptați conform tematicii;
  3. Scrierea și argumentarea juridică (agenda poate fi accesată AICI);
  4. Etica și deontologia avocatului (agenda poate fi accesată AICI).

Dosarul candidatului trebuie să conțină:

  1. CV-ul candidatului;
  2. Indicarea tematicii pentru care candidează conform agendelor propuse de CIA;
  3. Alte documente pe care le consideră relevante pentru concurs (exemple de materiale de instruire, etc.). 

Notă: Același candidat poate depune dosarul pentru a fi selectat în calitate de formator pentru mai multe tematici. În acest caz, candidatul menționează tematicile pentru care candidează și proiectele de curriculum pentru fiecare tematică.

Termenul pentru depunerea dosarelor de participarea la concurs este data de 19 iulie 2024. Dosarele pot fi depuse la adresa de e-mail: uniunea.avocatilor.rm@gmail.com sau fizic, la sediul Uniunii Avocaților din Republica Moldova (str. București 46, mun. Chișinău).

Fiecare candidat va fi informat despre rezultatul concursului în cel mult 7 zile de la adoptarea hotărârii Consiliului CIA.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail uniunea.avocatilor.rm@gmail.com sau la nr. de telefon: +373 60 510 097.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.