Reprezentanții Uniunii Avocaților au participat la Conferința organizată de Baroul Constanța și UNBR cu prilejul Zilei Avocatului Român

Reprezentanții Uniunii Avocaților au participat la Conferința organizată de Baroul Constanța și UNBR cu prilejul Zilei Avocatului Român

În perioada 21-22 iunie, delegația Uniunii Avocaților din Republica Moldova, în componența: Președintele Uniunii Avocaților, avocat, dr. Dorin POPESCU, Decanul Baroului Chișinău, avocat Alexandru ȚURCAN , Prodecanul Baroului Chișinău, avocat Victor PANȚÎRU, Președintele Comisiei de licențiere a profesiei de avocat, avocat Adrian TĂBÎRȚĂ, Președintele Consiliului Centrului de Instruire din Cadrul Uniunii Avocaților, consilier Natalia Balaban, au participat la evenimentele organizate de Baroul Constanța, împreună cu Facultatea de Drept din cadrul Universității Ovidius din Constanța și Uniunea Națională a Barourilor din România, dedicate marcării Zilei Avocatului Român. 

La 21 iunie 2024, la sediul Baroului Constanța a avut loc întâlnirea delegațiilor barourilor înfrățite cu Baroul Constanța: Baroul Hauts de Seine – Franța, Baroul Chișinău  – Republica Moldova, Baroul Odessa – Ucraina. În cadrul întâlnirii, delegațiile au prezentat teme de interes privind probleme actuale care afectează profesia de avocat, atât din punct de vedere a novațiilor legislative, dar și din punct de vedere conjunctural. 

La 22 iunie 2024, delegația Uniunii Avocaților din Republica Moldova, a participat la lucrările Conferinței Internaționale dedicată marcării Zilei Avocatului Român, organizată de Baroul Constanța împreună cu Facultatea de Drept din cadrul Universității Ovidius din Constanța și Uniunea Națională a Barourilor din România.

În debutul Conferinței, Președintele Uniunii Avocaților din Republica Moldova, avocat, dr. Dorin POPESCU, a adus felicitări tuturor avocaților români cu prilejul Zilei Avocatului Român. 

În cadrul conferinței au fost discutate probleme actuale din domeniul Dreptului penal și a Dreptului civil, precum și soluții de aplicare a legii. 

În numele Uniunii Avocaților din Republica Moldova, aducem sincere mulțumiri conducerii Baroului Constanța și Colegilor avocați din Baroul Constanța pentru invitație și oportunitatea de a participa la aceste frumoase evenimente. 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.