Sondaje automatizate realizate prin PIGD pentru justițiabili și avocați în cadrul Proiectului „Instanțe Judecătorești Model”

Sondaje automatizate realizate prin PIGD pentru justițiabili și avocați în cadrul Proiectului „Instanțe Judecătorești Model”

Stimați avocați și justițiabili,

Recent, instanțele judecătorești din Moldova au lansat un sondaj automatizat prin intermediul Programului Integrat de Gestionare a Dosarelor (PIGD), invitând toți cetățenii care au interacționat cu instanțele să completeze chestionarul online transmis la adresa lor de email. Sondajul va fi implementat online în perioada iunie – septembrie 2024.

Dacă ați interacționat pe parcursul acestui an cu sistemul judecătoresc din Moldova, vă rugăm să contribuiți la  îmbunătățirea aspectelor funcționale ale instanțelor judecătorești.

Participarea voastră la sondaj va fi foarte valoroasă pentru îmbunătățirea activității instanțelor. Pe termen mediu și lung aceasta va contribui la o justiție de calitate pentru toți cetățenii.

Astfel, când primiți linkul chestionarului pe e-mail, dedicați câteva minute pentru a-l completa și răspunde la întrebările despre experiența voastră în instanța de judecată pe care ați vizitat-o.

Înainte însă de a completa sondajul, vă invităm să urmăriți un video explicativ, pentru a afla mai multe detalii și a înțelege exact toți pașii de urmat.

Contribuția voastră va fi importantă pentru a crește eficiența și transparența sistemului judecătoresc!

#USAIDMoldova #ProiecteleUSAID #InstanteJudecatorestiModel

#Consiliul Superior al Magistraturii

#Ministerul Justiției

#Agenția de Administrare a Instanțelor Judecătorești

# Uniunea Avocaților din Republica Moldova

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.