Uniunii Avocaților din Republica Moldova i-a fost conferit titlul de „Contribuabil Onest”

Uniunii Avocaților din Republica Moldova i-a fost conferit titlul de „Contribuabil Onest”

La 10 iulie, a avut loc „Gala antreprenorului onest 2023”, organizată de Ministerul Finanțelor al Republicii Moldova și Serviciul Fiscal de Stat, în parteneriat cu Serviciul Vamal al Republicii Moldova. În cadrul acestui eveniment, Uniunii Avocaților din Republica Moldova i-a fost conferit titlul de „Contribuabil Onest”, acordat contribuabililor care manifestă civism fiscal și conformare la onorarea obligațiilor fiscale.

Plasarea Uniunii Avocaților printre primele entități economice oneste ale țării subliniază integritatea și angajamentul instituției de a respecta în mod riguros obligațiile fiscale.

Această distincție a fost obținută prin efortul colectiv al tuturor avocaților și angajamentul ferm al fiecăruia față de corectitudine și transparență. Împreună am demonstrat că Uniunea Avocaților este un exemplu demn de urmat în respectarea obligațiilor fiscale, iar avocații, prin activitatea lor, sunt promotori ai transparenței, integrității și responsabilității.

Titlul de „Contribuabil Onest” reprezintă o mândrie pentru Uniunea Avocaților și o dovadă a angajamentului avocaților de a fi un exemplu de conduită corectă pentru comunitate și pentru dezvoltarea Republicii Moldova.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.