Zilele Avocaturii Moldovenești

Zilele Avocaturii Moldovenești

Stimați colegi avocați,

În perioada 08-10 septembrie 2023, Uniunea Avocaților din Republica Moldova, împreună cu Baroul Chișinău, organizează o serie de evenimente dedicate Zilei Avocaturii.

08 SEPTEMBRIE

La 08 septembrie 2023, va avea loc Conferința Internațională dedicată Zilei Avocaturii. La eveniment vor participa Președintele CCBE, reprezentanții Baroului Haut-de-Seine din Paris, Franța, reprezentanții Uniunii Naționale a Barourilor din România, reprezentanții barourilor din România și Ucraina și alți invitați speciali. Principalele subiecte ale conferinței sunt:

  • Rolul avocatului în societate
  • Riscurile profesiei de avocat; identificarea avocatului cu clientul; percheziții; interogări; interceptări; liste de sancționare; subțierea secretului profesional
  • Digitalizarea proceselor judiciare: zoom, AI, altele
  • Formele noi de exercitare a profesiei (SCPRL)

Conferința va fi transmisă live începând cu ora 10:00.

09 SEPTEMBRIE

Începând cu ora 18:00, vom sărbători împreună Ziua Avocaturii în cadrul unui eveniment special organizat de Uniunea Avocaților împreună cu Baroul Chișinău la Vinăria Cricova. Având în vedere capacitatea sălii și invitații din străinătate, sunt disponibile 50 de locuri care vor fi ocupate după principiul „primul venit, primul servit”.

Costul de participare este în limita meniului per persoană, care este în valoare de 1000 lei.

Avocații care doresc să participe la eveniment se pot înregistra pe următorul link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfkVJM46t2gK–VT2pxsX1Ho8Comjff-82KMYHiPkDlxCGTfQ/viewform?usp=sf_link. După confirmarea înregistrării, veți primi rechizitele bancare pentru achitarea costului de participare.

10 SEPTEMBRIE

Începând cu ora 10:00 va avea loc cursa de alergare în parcul Valea Morilor din mun. Chișinău. Participarea este deschisă tuturor avocaților și avocaților stagiari interesați. Avocații care doresc să participe la cursa de alergare cu o distanță de 3 km, se pot înregistra pe următorul link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScpvYNUssf9l2KhjlCJ18KQ3Grpl9HSoqwS54H2ZYiVfriGVQ/viewform?usp=sf_link. Avocații care doresc să participe la cursa de alergare cu o distanță de 10 km, se pot înregistra pe următorul link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfzGdGHEU_vE8G2zEf8nNBCLlhlkgzPaYTDNGGNDJOMXAu-kA/viewform?usp=sf_link.

Cu respect,

Uniunea Avocaților din Republica Moldova

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.